Stel zelf jouw viskoffer samen met FIX2

Van wedstrijdvisser tot liefhebber van de hengelsport, met FIX2 stel jij dankzij ons moduleerbaar en gepatenteerde scharnier/sluitsysteem zelf jouw viskorf of visstation samen. Combineer je hengelsysteem met je favoriete FCS accessoires. Met ons nieuwste visstation - de FCSX4 Customized - kan je zelfs je visstation personaliseren!

Imagemap

Dit is het vlaggeschip en meest recente ontwikkeling van onze ontwerpers.
Een FIX2 station met maximale opbergruimte en toegankelijkheid. Een compleet systeem, inclusief alle mogelijke accessoires, tegen een interessante prijs.

Dit visstation combineert een grote stabiliteit met laag gewicht dankzij het aluminium frame dat gelast is en afgewerkt met een slijvaste poederlaklaag. Onder dit frame schuift een geanodiseerd, aluminium voetensteun met slijtvaste voetenplaat dat gemakkelijk te verwijderen is om te reinigen. De afstand tussen de voorste poten is maximaal uitgetekend zodat er extra ruimte op de voetensteun wordt gecreëerd en er een grote bewegingsvrijheid wordt verzekert. Centraal in het frame heeft men toegang tot een uittrekbare onderdelenkoffer die snel kan worden ontgrendeld met de centrale ontgrendelknop. Voor de ondersteuning van het station kan worden gekozen uit geanodiseerde, aluminium poten van diameter 26 of 36 mm.

De top bestaat uit 2 moduleerbare FIX2 bakjes die zijn voorzien van assortimentbakjes voor het opbergen van klein materiaal. De bovenbouw wordt afgewerkt met een comfortabel Pole Grip kussen

Met ons nieuwste visstation - de FCSX4 Customized - kan je zelfs je vissysteem personaliseren!

Voor het aluminium frame kan men kiezen uit de 3 neutrale kleuren zwart / grijs / wit die kunnen worden gecombineerd met een stijlvol plexi display dat verkrijgbaar is in 4 heldere kleuren, zijnde oranje, groen, blauw en rood. Zonder meerkost kan in dit display de naam van de visser of een andere willekeurige tekst worden uitgesneden.

Het mooie ontwerp, de full option uitrusting met een tafel, paraplusteun, leefnetsteun, multi-verstelbare hengelsteun, transportsysteem met hengelkussen,… en de mogelijkheden van personalisering maken het plaatje compleet.

Jouw inspiratie is onze creatie

1
Red yellow and black bouy on body of water during daytime 190294 Fix 2 viskoffer vijver