Stel zelf jouw viskoffer samen met FIX2

Van wedstrijdvisser tot liefhebber van de hengelsport, met FIX2 stel jij dankzij ons moduleerbaar en gepatenteerde scharnier/sluitsysteem zelf jouw viskoffer samen. Combineer je frame en visstoel met de nodige FCS accessoires voor jouw visgerief. Met ons nieuwste visstation - de FCSX4 Customized - kan je zelfs je viskoffer personaliseren!

entry.hero.heroImage.one().title

Alles voor jouw viskoffer in één catalogus

We verzamelden al onze producten in één handige GO4FISH catalogus. Zo vind jij alle mogelijkheden voor de FIX2-350 en de FIX2-450 serie makkelijk terug. Bekijk ook zeker de verschillende onderdelen en accessoires voor een volledige FIX2 viskoffer op maat!

We hebben ook een gamma van zitmandjes voor de allerjongsten onder ons: de Evolution zitmanden. Daarnaast zijn er ook een reeks algemene hengelsportartikelen voor hen beschikbaar.

Wat onze klanten en verdelers zeggen

Sinds de start van FIX2 zijn we verdeler van dit merk. FIX2 staat synoniem voor zeer degelijke producten. En dat het van Belgische makelij is, maakt het nog meer uitzonderlijk binnen de hengelsport. Vooral het zitcomfort van de stoelmodule, die zowel vast als draaiend te verkrijgen is, wordt door onze klanten enorm geprezen.

Marc Lemmens, Lemmens Hengelsport (Diest)

Wij als winkelier zijn heel tevreden over het gamma van FIX2: een product van zeer degelijke Belgische kwaliteit én met een geweldige service. Alle onderdeeltjes zijn bovendien apart te verkrijgen. Wij zijn fan!

Robby, Robby Fish (Wommelgem)

Bezoek onze verdelers/winkeliers

Interesse in een FIX2 viskoffer of wil je meer informatie? Onze verdelers helpen je graag verder en geven een woordje uitleg. Bekijk hieronder waar onze FIX2 producten beschikbaar zijn in jouw provincie.

Hoe FIX2 het verschil maakt

100%Belgisch Created with Sketch.

Belgisch product

Kwaliteit Created with Sketch.

Aandacht voor kwaliteit

Productie Created with Sketch.

Eigen productie

VISKORF Created with Sketch.

Breed assortiment

+15 Created with Sketch.

Al méér dan 15 jaar op de markt

Hand Created with Sketch.

Uitstekende service

Ons verhaal

Een 15-tal jaar geleden introduceerde Smisdom Plastics het revolutionaire FIX2 systeem voor viskoffers. Dit patent was het startsein voor de ontwikkeling van een heel assortiment moduleerbare visstations. Het unieke concept laat de visser toe om verschillende onderdelen te combineren, wanneer hij dat wil en hoe hij dat wil.

Ondertussen werden er ook andere productlijnen ontwikkeld. Zo is er voor de jonge visser de Evolution Concept Box serie. Deze goed zittende viskoffer is perfect geschikt om het plezier van de hengelsport te ontdekken. Als extra werden ook enkele interessante hengelaccessoires zoals madedozen, onderdelendozen, hengelsteunen... toegevoegd.

Dankzij dit uitgebreide gamma van kwalitatieve producten voor recreatieve en professionele doeleinden, is Smisdom Plastics een unieke onderneming geworden. Vandaag is het wereldwijd één van de belangrijkste fabrikanten van vissystemen en hengelsport accessoires.

Wil je verdeler van FIX2 worden?

Heb je interesse om de producten van FIX2 aan te bieden? Dat kan! Contacteer ons via telefoon of e-mail en wij komen graag wat meer uitleg geven over ons assortiment en de verschillende mogelijkheden. Download ook gerust onze catalogus al eens om een idee te krijgen van de producten die we kunnen aanbieden.

Interesse? Contacteer ons!

+32(0)11 68 34 09

info@smisdom.be